Alueuutiset KP24

Ukkosmyrsky keskeytti hetkeksi SavaStock-festarit Ylivieskassa

Ensimmäistä kertaa Ylivieskassa järjestettävä SavaStock-festivaali jouduttiin hetkeksi keskeyttämään perjantai-iltana voimakkaan ukkosmyrskyn takia. Lavalla esiintyi Mira Luoti yhtyeensä kanssa, kun rankkasade ja salamat täyttivät festaritaivaan.

Kalajoen Torvenkylällä palaa maastoa

Kalajoen Torvenkylällä on syttynyt torstai-iltana maastoa tuleen. Palo luokiteltiin aluksi pieneksi, mutta kello 18 jälkeen tapahtumaluokkaa nostettiin keskisuureksi maastopaloksi.

Ari Ohtamaa siirtyy Pallo-Karhujen junioripäälliköksi

Nivalalainen jääkiekko- ja urheiluvaikuttaja Ari Ohtamaa, 57, on valittu Kuusamon Pallo-Karhujen jääkiekkojoukkueen junioripäälliköksi. – Innostunut ja kokenut pitkän linjan jääkiekko-osaaja saatiin ruoriin, kommentoi Raimo Lohilahti Pallo-Karhujen sivulla.

Taide-etkot avaavat Ylivieskan kulttuuriviikonlopun

Alkavan kulttuuriviikonlopun Ylivieskassa polkaisee käyntiin Ylivieskan seudun kansalaisopiston Taide-etkot Artterissa. Niiden ajatuksena on tarjota monenlaista tekemistä, koettavaa ja näkemistä sekä antaa tietoa kansalaisopiston tulevan syksyn toiminnasta.

Centrialla käynnistyy uusi erikoistumiskoulutus

Centria-ammattikorkeakoulussa käynnistyy lokakuussa 2018 digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä -erikoistumiskoulutus. Koulutus antaa valmiudet hyödyntää digitaalisuuden tuomia mahdollisuuksia vaativissa pk-yrityksen liiketoiminnan tehtävissä ja kehittää liiketoimintaa digitaalisessa toimintaympäristössä markkinoinnin, taloushallinnon ja logistiikan näkökulmasta.

Jukka Talvi Kalajoen Lämpö Oy:n toimitusjohtajaksi

Kalajoen Lämpö Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Jukka Talvi, joka on työskennellyt viimeiset 16 vuotta Oulun kaupunkikonsernissa. Talvella on ylempi korkeakoulututkinto korjaus- ja täydennysrakentamisen saralta sekä erikoistumisopinnot ympäristö- ja yhdyskuntatekniikasta sekä liikennetekniikasta ja logistiikasta.

Ylivieskan liikuntajohtaja jää virkavapaalle

Ylivieskan liikuntajohtaja Kati Hämäläinen-Myllymäki on jäänyt työstään virkavapaalle ensi vuoden maaliskuun loppuun saakka. Hämäläinen-Myllymäki on aloittanut työt Riihimäen kaupungin liikuntapäällikkönä puolen vuoden koeajalla.

OP Suomenselän alkuvuoden tulos parani

OP Suomenselän ensimmäisen puolivuotiskauden tulos oli edellisen vuoden vastaavaa ajankohtaa noin 400 tuhatta euroa parempi. Alkuvuoden aikana rahoituskasvu on rauhoittunut selvästi, verrattuna edellisen kahden vuoden kasvuun.

Sivut