Alueuutiset KP24

Scanfil myönsi optio-oikeuksia toimitusjohtajalle ja johtoryhmän jäsenille

Scanfil Oyj:n hallitus on tänään keskiviikkona päättänyt antaa 210 000 optio-oikeutta toimitusjohtajalle ja johtoryhmän jäsenille. Toimitusjohtaja Petteri Jokitalolle annettiin optio-oikeuksia 110 000 ja Riku Hynniselle, Kai Valolle, Timo Sonniselle, Markku Kosuselle ja Kristoffer Asklöville jokaiselle 20 000 kappaletta.

Nora Pöyhösen puisto kunnostetaan Haapavedellä

Keskipiste Leader ry on myöntänyt Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Jedulle yli 15 000 euroa Nora Pöyhösen puiston kunnostustöitä ja esiselvityshanketta varten. Nora Pöyhönen perusti Haapavedelle Suomen ensimmäisen kasvitarha-keittokoulun ja loi puiston sen yhteyteen.

Työttömyyden aleneminen hidastunut Pohjois-Pohjanmaalla

Pohjois-Pohjanmaalla oli toukokuun lopussa 17 500 työtöntä työnhakijaa, mikä on 1 200 vähemmän kuin vuosi sitten ja 500 vähemmän kuin huhtikuussa. Työttömyyden suhteellinen vuosialenema oli maakunnassa sama kuin maassa keskimäärin.

Peuraniemi Tanssiopisto Uusikuuhun opettajaksi

Iiris Peuraniemi on valittu Tanssiopisto Uusikuussa toukokuussa avoinna olleeseen päätoimisen opettajan vakinaiseen tehtävään. 26 -vuotias Iiris Peuraniemi on valmistunut keväällä 2019 tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta Kuopiosta pääaineenaan nykytanssi.

Uuden yhtenäiskoulun ja Jokirannan koulun suunnittelutilanne ja muutostyöt esillä Ylivieskan kaupunginhallituksessa maanantaina

Ylivieskan kaupunginhallitus käsittelee maanantaina uuden yhtenäiskoulun ja Jokirannan koulun suunnittelutilannetta ja esille tulleita muutostöitä suunnitelmiin. Kouluhankkeiden ohjausryhmä on päättänyt laatia lisäselvityksiä liikuntasalien lattiamateriaalivaihtoehdoista hinta- ja laatuvertailuineen ja selvityksen on määrä valmistua kaupunginhallituksen maanantaiseen kokoukseen.

Kymmenen allekirjoittajaa esittää Tuomiperän tuulivoimapuistoalueen kaavan perumista ja uudelleen käsittelemistä – Ylivieskan kaupunginhallitus käsittelee asiaa maanantaina

Kymmenen henkilön joukko on jättänyt Ylivieskan kaupungille valtuustoaloitteen, jossa esitetään, että Tuomiperän tuulivoimapuistoalueen osayleiskaava tuotaisiin uudelleen kaupunginvaltuuston käsiteltäväksi ja peruttaisiin. Esityksen mukaan kaavoitusprosessi pitäisi käynnistää kaavan perumisen jälkeen uudelleen ja samalla kaupunginhallituksen tulisi vaati YVA-selvitystä.

Sivut