Alueuutiset KP24

Ylivieskan seudun kansalaisopistossa poikkeusolot nähdään myös mahdollisuutena: Verkko-opetus sopii kaikenikäisille ja tuo tarjolle uusia kursseja

Ylivieskan seudun kansalaisopiston apulaisrehtori Seija Pulli-Marjakangas sanoo, että kansalaisopiston kurssitarjontaa rakennetaan kuuntelemalla toiveita, joita ovat jättäneet kylätoimikunnat, eri alojen järjestöt, kuntien hallintokunnat ja yksittäiset kuntalaiset. Viime keväästä lähtien toiminnan kehittämistä ja kurssitarjontaa on jouduttu miettimään koronan takia uudesta näkökulmasta.

Hyväntekeväisyyskalenterin tuotolla kehitysvammaisille virkistys- ja kulttuuritoimintaa – Ylivieskassa tallennettettiin urahaaveet kuviin

Mitä mä haluun 2021 -hyväntekeväisyyskalenterin tuoton Ylivieskan Kehitysvammaisten Tuki ry:lle sekä kehitysvammaisten ihmisten kansalaisjärjestö Me Itse ry:n paikallisryhmän eli Ylivieskan Aurinkoisten kulttuuri- ja virkistystoimintaan lahjoittanut Eija-Liisa Pokki sanoo, että monesta eri syystä johtuen tempauksen tuotto jäi odotettua pienemmäksi. – Tavoite jäi puoleen siitä mitä tavoittelimme, mutta olemme silti tyytyväisiä.

Ylivieskan penkkarit ja vanhojen päivä siirtyivät huhtikuulle

Ylivieskan lukion penkkaripäivä ja samalla myös vanhojen päivä tanssiaisineen siirtyvät helmikuulta huhtikuulle. Ylivieskan kaupunki tiedotti uusista koronarajoituksista torstaina, jolloin kerrottiin myös penkkareiden ja vanhojen tanssien siirtymisestä.

Sivut