Alueuutiset KP24

Pyhäjärvi sulkee kyläkoulunsa

Pyhäjärven kaupunki joutuu sopeuttamaan talouttaan kovalla kädellä lähivuosina. Konkreettisimmin vyönkiristys näkyy sivukylillä, jotka menettävät viimeisetkin koulunsa syksyllä 2019.

Hiihtäjälegenda Mika Myllylän patsashanke etenee – Pienoispatsaat luovutettiin Haapajärven kaupungille ja Myllylän suvulle

Haapajärven Kiilat luovutti tänään tiistaina iltapäivällä järjestetyssä tilaisuudessa hiihtäjä Mika Myllylä -patsashankkeen pienoispatsaan Haapajärven kaupungille ja Myllylän suvulle. Patsaiden luovutuksessa olivat mukana muun muassa Kiilojen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja, Haapajärven kaupungin edustajat sekä patsashankkeen taiteilija Seppo Kalliokoski sekä pienoispatsaiden valamisesta vastaava Jyrki Roivainen Lapinlahden Taidevalusta.

Jokilaaksossa poliisi on valmiina juhannukseen

Jokilaaksojen valvonta- ja hälytysyksikön johtajan ylikomisario Veijo Alavaikon mukaan poliisin valmistautuminen juhannukseen on hyvin perinteistä. – Kalajoen suunnalle lisätään arsenaalia normaalimiehitykseen verrattuna, Alavaikko sanoo.

Ylivieska saamassa mittavan liikuntasalin

Ylivieskan suunnitteilla oleva koulurakentaminen on näillä näkymin parantamassa merkittävästi myös kaupungin liikuntasalitarjontaa. Taanilan yhtenäiskoulun yhteyteen on näillä näkymin tulossa yli tuhannen neliön liikuntasali, joka suunnitellaan monikäyttöiseksi.

Erityislapset läheisineen taideleirille

Erityislapset ja -nuoret läheisineen kokoontuvat kesäleirille juhannuksen jälkeen 25. – 28. kesäkuuta Raudaskylän Kristilliselle Opistolle.

Lujabetonin valmisbetonitehdas käynnistyi Kärsämäellä

Lujabetonin korkean kapasiteetin betonitehdas Kärsämäellä on valmis ja tuotanto on käynnistynyt. Investoinnin avulla Lujabetoni varmistaa jatkuvasti kasvavan Kärsämäen elementtituotannon sekä parantaa edellytyksiä valmisbetoniasiakkaiden palvelemisessa.

Kriisipuhelin auttaa läpi kesän

Suomen Mielenterveysseuran kriisipuhelin tarjoaa kertaluonteista keskusteluapua, kun itsellä tai läheisellä on itsetuhoisia ajatuksia, tai jokin muu kriisi tai tilanne tuntuu raskaalta. Keskustelussa etsitään päivystäjän kanssa tilanteeseen uusia näkökulmia, toivoa ja voimavaroja.

Berner ja Tracegrow yhteistyöhön

Berner ja hivenravinteita maanviljelyyn valmistava kasvuyritys Tracegrow ovat sopineet yhteistyön kiertotalousravinteiden myynnistä ja jakelusta Suomessa. Tracegrow on kehittänyt teknologian, jonka avulla käytettyjen alkaliparistojen sisältämät hivenaineet jalostetaan ravinteiksi maanviljelyyn.

Kuulan pesismiehille piste Sotkamosta

Ylivieskan Kuulan viikonlopun toinenkin ykköspesisottelu ratkesi vasta supervuorossa. Lauantain kotivoitto Pöytyästä sai jatkokseen sunnuntaina toisen supervuoroon venyneen pelin Sotkamossa.

Kuula kaatoi Pöytyän supervuorossa

Ylivieskan Kuula otti tärkeän voiton miesten ykköspesiksen päävastustajiin lukeutuvalta Pöytyän Urheilijoilta. Suvannolla tarvittiin supervuoro, jonka jälkeen Kuulan voitto varmistui luvuin 2–1 (6–4, 3–4, 2–1).

Sivut