Alueuutiset KP24

Tero Seppälän pisteputki katkesi ampumahiihdon maailmancupissa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppälä oli ennen torstaita napsinut pisteitä kaikista ampumahiihdon maailmancupin tämän kauden kisoistaan. Pisteputki meni poikki torstaina Saksan Ruhboldingissa käydyssä pikakisassa, jossa haapajärvisen ongelmat löytyivät tuttuun tapaan ampumapaikalta.

Oikaisu: Harri Kuorikoski on kaustilainen

15. 1. julkaistussa Himangan nahkanäyttelyä koskeneessa jutussa haastateltu Harri Kuorikoski on kaustislainen, ei veteliläinen, kuten jutussa kerrottiin.

Lukija muistelee lapsuuttaan: Paimenen päivät syysodelmilla

Nuutin päivästä 13. tammikuuta alkavat härkäviikot ja reikäleivät, kuten ennen sanottiin. Härkäviikot-sanonta ei sano minulle mitään, mutta reikäleivät kyllä palauttavat muistista vuodet, jolloin syyskesällä olin kotitaloni karjan paimenena.

Oulaistelainen nainen tuomittiin petoksesta – Huiputti työttömyyskassaa useita kuukausia

Oulun käräjäoikeus katsoi oulaistelaisen naisen syyllistyneen petokseen, kun tämä huijasi Julkisten ja hyvinvointialojen (JHL) työttömyyskassaa useiden kuukausien ajan syksyn 2016 ja kesäkuun 2017 välisenä aikana. Nainen ilmoitti työttömyyskassalle olleensa työttömänä lokakuusta 2016 lähtien kesäkuuhun 2017 asti, vaikka todellisuudessa hän oli ollut töissä kyseisenä aikana.

Sieviläisyrittäjälle neljän kuukauden ehdollinen vankeustuomio – Tunnusti syyllistyneensä kirjanpitorikokseen

Oulun käräjäoikeus tuomitsi liiketoimintaa harjoittaneen sieviläisen miehen neljän kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon kirjanpitorikoksesta keskiviikkona. Syyttäjän mukaan mies oli liiketoimintaa harjoittavana kirjanpitovelvollisena laiminlyönyt liiketapahtumien kirjaamisen ja tilinpäätösten laatimisen vuoden 2014 alusta alkaen vuoden 2015 toukokuun lopulle asti.

Sivut