Alueuutiset KP24

Uusia aktiviteetteja poikkeusoloissa – Kalajoella uskotaan kotimaan matkailun kasvamiseen

Kalajoen Matkailuyhdistys ry:n, Visit Kalajoen toiminnanjohtaja Johanna Rautio sanoo, että rajoituksista huolimatta Kalajoen matkailuyrittäjillä on yhteinen tahto avata palvelut siinä mittakaavassa kuin se on mahdollista ohjeita noudattamalla. Seikkailupuisto Pakan laajentuminen Pohjoismaiden suurimmaksi ulkoseikkailupuistoksi, Jukuparkin viereen juhannuksen seutuvilla avautuva 18-ratainen meriteemainen seikkailugolfrata ja uusi kahvilaravintola, Lokkilinnan edustan kaksi AuroraHuttia, Hilmantorin uudet liikkeet Unelmien Putiikki ja heinäkuussa avautuva PisaDesign sekä kiinalainen ravintola ShangriLa, Stagen terassin laajennus ja kalastusmatkailua ja meriretkiä tarjoava Sea Kalajoki monipuolistavat Kalajoen matkailukesää.

Iinan Matikaisen kirje Jerusalemista: Helppoa asiointia

Ei todellakaan! Elämänkokemus, teologin tai pedagogin koulutus eivät nyt auta. Pitäisi selvittää, miten saada iso kivitalo vähemmän kaikuvaksi, miten luonnonkivilattia pidetään puhtaana, mistä löytää myrkyttömiä pesuaineita tai miten kierrättää keskuksellamme.

Lakimuutoksista tiedottaminen ontuu

Uusi tieliikennelaki tulee voimaan jo muutaman päivän kuluttua (1. 6. 2020). Olen eläissäni usein käräjäuutisia lukiessani huomannut lakia rikkoneen (syytetyn) puolustautuneen sillä, ettei ole ollut tietoinen kyseisestä laista, eikä näin ollen ole ymmärtänyt toimineensa väärin.

Sivut