Alueuutiset KP24

Ylivieskassa Rahkolan koulun remontti nielaisee 450 000 euroa

Ylivieskan kaupungin teknisten palveluiden lautakunta hyväksyi keskiviikkona Rahkolan koulun korjaussuunnitelman, jonka mukaan korjaustyöt tulevat maksamaan yhteensä noin 450 000 euroa. Tähän mennessä koululla on korjattu keittiö sekä ruokasali, jotka on saatu jo käyttöön.

Ylivieska haastattelee viittä teknisen johtajan virkaan hakenutta

Ylivieskan kaupunginhallitus päätti, että teknisen johtajan virkaan hakeneista haastatellaan viisi hakijaa. Haastatteluun kutsutaan diplomi-insinööri Jari Akkanen, diplomi-insinööri Markku Hanhela, diplomi-insinööri Jari Palviainen, diplomi-insinööri Mikko Polet sekä arkkitehti Jari Vähätiitto.

Synnytysosaston henkilökunta pettyi taas – "Olo on kuin lapsella, kun kerran nuolaistu tikkari otetaan pois"

Oulaskankaan henkilökunta sai eilen kylmän suihkun niskaansa, kun Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri ilmoitti aloittavansa yt-neuvottelut koko henkilöstön kanssa. Erityisesti yt-menettely koskettaa synnytysosaston henkilökuntaa, koska Valvira on ilmoittanut, että se tulkitsee sosiaali- ja terveysministeriön heinäkuussa tekemän poikkeuslupapäätöksen synnytysten jatkamisesta vuoden 2021 loppuun koskevan vain synnytysten määrää, ei laatua.

Alavieska ei torjunut tuulivoimaa

Hannu Verronen Alavieskan kunnanhallitus päätti olla torjumatta tuulivoiman lisärakentamisen äänin 6-2. Siitä oli Jarkko Pehkosen ja ynnä muiden kuntalalaisaloite.

Yt-neuvottelut alkavat Oulaskankaalla – Valvira tulkitsee, että sosiaali- ja terveysministeriön poikkeuslupapäätös synnytysten jatkamisesta koski vain määrää, ei laatua

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut Oulaskankaan sairaalassa. Taustalla on korkeimman hallinto-oikeuden päätös lakkauttaa synnytystoiminta tämän vuoden loppuun mennessä Oulaisissa sekä toiminnalliset ja taloudelliset muutostarpeet Oulaskankaan sairaalan psykiatrisissa palveluissa.

Pages